Over Ongediertebestrijding Schorfhaar

Bestrijding en advies van ongedierte
Han Schorfhaar is specialist in het voorkomen en bestrijden van ongedierte zoals houtaantasters, insecten en knaagdieren. Op professionele wijze spoort Han de oorzaak van de aanwezigheid van ongedierte op en lost daarnaast het probleem op. Het werkgebied van Ongediertebestrijding Schorfhaar ligt voornamelijk in Twente en Berkelland. Ongediertebestrijding Schorfhaar richt zich naast particulieren en bedrijven ook op de agrarische sector.

Houtaantasters
In en rondom onze woningen maken we veelvuldig gebruik van hout. Denk daarbij maar aan de constructie van huizen, kozijnen en dakconstructies. Houten draagbalken in een verbouwde boerderij, de overkapping, het tuinhuis, de stallen of kantoorruimte maar ook voor meubels en kastenwanden worden verschillende houtsoorten gebruikt. Hout is sterk en duurzaam maar kan ook vatbaar zijn voor houtaantasters zoals schimmels en insecten.

In opdracht van bedrijven maar ook particulieren bestrijdt Ongediertebestrijding Schorfhaar houtaantasters zoals houtworm, boktor en schimmels. Wanneer een aantasting is geconstateerd wordt afhankelijk van het object een bestrijdingstraject in uitvoer gezet waarbij gekozen wordt voor begassing- of vloeistofbehandeling.

Eerst moet worden vastgesteld welke houtaantastende insect of schimmel, voor problemen zorgt. Han Schorfhaar is een deskundig inspecteur die de aantasting van het hout kan analyseren. Hierbij wordt vastgesteld of de aantasting van het hout van een recente datum is of niet. De volgende stap voor Ongediertebestrijding Schorfhaar is het plan van aanpak met jullie bespreken en wordt gelijke tijd een effectief bestrijdingsplan opgezet.

Knaagdierbestrijding voor wering en bestrijding van muis en rat
Door de ervaring en kennis van de levenscyclus en leefgewoonten van het ongedierte, past Han Schorfhaar de juiste bestrijding toe. Dit doet Han door bestrijdingsmiddelen te gebruiken of door het toepassen van de juiste methoden. Ongediertebestrijding Schorfhaar stemt de wijze van ongediertebestrijding af op elke specifieke situatie.

Wespen- en insectenbestrijding
Ongediertebestrijding Schorfhaar bestrijdt wespen en verwijdert wespennesten. Het bestrijden van wespen kan op verschillende manieren:

# wespenpoeder spuiten
# wespen verdelgen
# wespenvanger plaatsen
# wespennest verwijderen

Doordat we als Wespenbestrijding Twente de juiste kennis en vakmanschap in huis hebben, garanderen wij kwaliteit.  Ongediertebestrijding Schorfhaar is 24/7 bereikbaar als het gaat om spoed. Wil je snel van een wespennest verlost worden, neem contact op!

Shop-in-Shop
Bij Fotostudio Markelo gelegen in De Kaasfabriek Markelo aan de Grotestraat 2 is een klein assortiment verkrijgbaar waaronder muizenvallen en insectenpoeder voor de bestrijding van kleine plaagdieren.

Contact
Heb je overlast óf vermoedt je schade door houtaantasters of ander ongedierteprobleem? Neem dan contact op met Ongediertebestrijding Schorfhaar! Je kunt Han Schorfhaar telefonisch bereiken op 06 – 53165775 of stuur een mail.

Ongediertebestrijding Schorfhaar
Snelle service
Persoonlijke aandacht en service
Betrouwbaarheid en goede certificatie
Erkend ongediertebestrijder

Contact

Larenseweg 60A 7475PX Markelo