Over Lankamp Totaaltechniek

Welkom bij Lankamp Totaaltechniek; een in 2013 opgericht installatiebedrijf dat met passie, ervaring en professionaliteit draaiende wordt gehouden door vier enthousiaste vakmensen. Lankamp Totaaltechniek zet zich in als, onder andere, het volgende:

  • Elektrotechniekbedrijf
  • Installatiebedrijf voor zonnepanelen
  • Installatiebedrijf voor cv-ketels
  • Installatiebedrijf voor warmtepompen
  • Loodgietersbedrijf
  • Bedrijf voor drukverhoging
  • Bedrijf voor waterontharding

Afspraken
Lankamp Totaaltechniek is gevestigd in Markelo en levert diensten bij u op locatie. U kunt Lankamp Totaaltechniek het beste telefonisch benaderen zodat u uw wensen duidelijk kenbaar kunt maken en deze besproken kunnen worden, waarna er concrete afspraken gemaakt kunnen worden op basis van de haalbaarheid van uw wensen. Het is ook mogelijk om een mail te sturen waarin u uw wensen vermeldt, waarna iemand van Lankamp Totaaltechniek eventueel bij u langs kan komen om uw wensen verder te bespreken.

De service van Lankamp Totaaltechniek
Lankamp Totaaltechniek werkt snel, levert diensten op de korte termijn, is gespecialiseerd in alle gebieden rondom bouwen en installatie, is flexibel in het handelen, werkt met passie aan het leveren van kwalitatief hoogstaande resultaten en levert te allen tijde maatwerk voor u als klant. Lankamp Totaaltechniek verzorgt overigens zowel elektra voor particulieren als elektra voor bedrijven. Indien u ergens ontevreden over bent met betrekking tot de geleverde diensten van Lankamp Totaaltechniek, zal er naar een gepaste oplossing worden gezocht. Bij alles dat geplaatst wordt door Lankamp Totaaltechniek en kapot gaat naar aanleiding van een plaatsingsfout of installatiefout, heeft u recht op 2 jaar garantie.

Contact
Bent u op zoek naar een installatiebedrijf in Markelo dat u verder kan helpen op het gebied van waterpompen en cv-ketels, elektrotechniek, loodgieterswerkzaamheden, zonnepanelen of waterontharding en drukverhoging? Dan kunt u bij Lankamp Totaaltechniek terecht. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de dienstverlening van Lankamp Totaaltechniek? Dan kunt u contact opnemen door naar het volgende nummer te bellen: 085-8884201. Het is ook mogelijk om Lankamp Totaaltechniek te benaderen via de mail. Komt u liever langs? Neem dan ook eerst even contact op, zodat er gekeken kan worden naar de mogelijkheden voor een afspraak op locatie bij Lankamp Totaaltechniek.

Contact

Prinses Beatrixstraat 26, 7475AR Markelo