Over Hoveniersbedrijf Wentink

Hoveniersbedrijf Wentink is al sinds 1986 dé hovenier in de Hof van Twente; een verbluffend team met een verrassend resultaat!

Neem een kijkje in de groene wereld van onze hoveniers. Maar ook Wentink’s plantencentrum is zeker de moeite waard. Deze geeft veel bekijks en biedt tal van ideeën!

Onderhoud:
Voor het onderhoud van uw tuin biedt Wentink eveneens de oplossing. Van wekelijks onderhoud tot een jaarlijkse grote beurt: wij bieden onderhoudscontracten naar uw wens

Aanleg:
Wentink heeft in de loop der jaren vele zowel grotere als kleine tuinen aangelegd die perfect harmonieëren met de omliggende landschappelijke omgeving. Desgewenst kunnen we bijzondere tuinen aanleggen.

Renovatie:
Het voordeel van tuinrenovatie is dat de basis van uw tuin grotendeels bewaard blijft. Een tuinman kijkt welke planten verplaatst moeten of kunnen worden en waar er gesnoeid kan worden.

Tuinarchitect:
Ook voor ‘groen advies’ staan wij altijd voor u klaar. De doe-het-zelver kan bijvoorbeeld samen met ons een ontwerp maken en deze (indien gewenst met vakkundige hulp) geheel zelf aanleggen.

Op onze website www.hoveniersbedrijf-wentink.nl staan talloze voorbeelden. Kijkt u vooral eens rond op onze website en/of neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of vraag.

Ons plantencentrum

Tussen Markelo en Rijssen..

Richting Rijssen ligt links van de weg, aan de voet van de Friezenberg enigszins verscholen het hoveniersbedrijf en plantencentrum, met aanliggend 2 hectare kwekerij. Dit rustgevende en natuurlijk gelegen stukje Markelo biedt een prachtig uitzicht richting `de Hoch`.

Onze specialiteit? Een zeer uitgebreide collectie (60 soorten uit voorraad leverbaar):
– sier- en laanbomen
– fruitbomen
– haag- en bosplantsoen

Op het plantencentrum staan we u graag met raad en daad bij met al uw tuinvragen. De zaterdag hebben wij hiervoor speciaal bedoeld als infodag.

openingstijden zijn:

  • Maandag 08:15 – 17:30
  • Dinsdag 08:15 – 17:30
  • Woensdag 08:15 – 17:30
  • Donderdag 08:15 – 17:30
  • Vrijdag 08:15 – 17:30
  • Zaterdag 09:00 – 16:00

Contact

Rijssenseweg 39A | Markelo