Over Hogeweg Goor | Sanitair & Badkamers

Laat u inspireren in onze showroom met badkameropstellingen!
Graag verwelkomen we u in onze showroom. Onze showroom is er voor u om inspiratie op te doen voor uw nieuwe badkamer. Met ons brede assortiment van kwaliteitsmerken, hebben wij een groot aantal badkameropstellingen samengesteld.

Door verschillende stijlen sanitair te combineren met diverse wand- en vloertegels, schetsen we een compleet plaatje. Zo ziet u meteen wat het best bij uw stijl en smaak past. Onze showroom wordt regelmatig vernieuwd. We laten u altijd de laatste trends zien.

Zoekt u badkamer inspiratie? Maak een afspraak!
Heeft u vragen of advies nodig? Maak dan een afspraak. Onze ervaren en vakkundige medewerkers staan voor u klaar en geven u graag alle informatie en adviezen die u nodig heeft om tot uw droombadkamer te komen.

Maakt u tijdig een afspraak met onze medewerkers? Dan kunnen wij uw badkamer opmaken en samen met u de mooiste ontwerpen maken.

Vakkundige installateurs!
Wij leveren niet rechtstreeks aan particulieren maar kunnen u natuurlijk wel verder helpen als het gaat om uw juiste installateur. Hogeweg Goor werkt samen met veel vakkundige lokale installateurs uit de regio.

 

Contact

Gruttostraat 77 | Goor
www.hogeweggoor.nl