Over Hofparket

 

Hofparket
Unieke vloeren.

Wij zijn een klein gespecialiseerd bedrijf op het gebied van houten vloeren.  Bent u op zoek naar een nieuwe vloer, aanheling bij verbouwing of het opknappen van een bestaande vloer? Dan zijn dit slechts enkele voorbeelden waarbij wij u van dienst kunnen zijn.

 

Houten vloeren
Een houten vloer is door de vele mogelijkheden geschikt voor elk interieur, in elke woning. Wij leggen u graag de verschillen uit en adviseren u met een vloer die bij u past. De trends op dit moment: De visgraat vloer (ook in grote afmetingen) en de (ruw) eiken planken vloer !

Vloerverwarming
Heeft u een huis met vloerverwarming of overweegt u de woning te voorzien van vloerverwarming? Dan is dit goed te combineren met een houten vloer.
Bij de leverancier kunt u rustig kijken naar geschikte mogelijkheden of we komen bij u langs met enkele stalen.

Schuren
Uw houten vloer weer als nieuw? Dat kan, wij verzorgen de gehele renovatie van uw vloer.  De behandeling en afwerking zal vervolgens in overleg gebeuren. vEr is namelijk een grote keuze uit kleuren en uitstraling. Wij komen graag een gratis vloerinspectie bij u uitvoeren.


Website
Op onze website www.hofparket.nl staat veel informatie, denk hierbij aan nieuwe vloeren, kleurencombinaties, plinten en vloerverwarming. Maar ook informatie als uw vloer schade heeft opgelopen. Wij kunnen een schaderapport voor u opmaken.

Zoals u al kunt lezen: Wij zijn uw totaalpartner op gebied van vloeren. Wij werken met vaste aanspreekpunten en hebben ruime praktijkervaring.

Geen vraag is ons te gek: neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer: 06 232 400 30

 

Contact

De Wanne 27 | Markelo