Over Gaggenau Studio Delden

Het verschil is maatwerk

De keuken heeft een centrale plaats in uw woning. Wij als Gaggenau Studio Delden weten dat een keuken als het hart van de woning wordt gezien maar willen graag een stap verder gaan. Een keuken moet voor u voelen als de ziel van uw (t)huis!

Met de expertise van ons team leveren wij al vele jaren exclusieve maatwerk keukens. Dit start met een persoonlijk adviesgesprek bij ons aan de Langestraat in Delden of bij u thuis aan de koffietafel. We adviseren en vertalen uw wensen en onze creativiteit en expertise graag naar een krachtig ontwerp. Wij ontzorgen u graag door gebruik te maken van korte lijnen en de onmisbare inzet van onze vakmensen. Kleine verbouwingen, installatiewerkwerk, meubels en kasten op maat; ze draaien hun hand er niet voor om.

Studio Delden staat in het teken van Gaggenau. Dit toonaangevende merk staat voor kwaliteit, innovatie en luxueus design. In Delden kunnen bezoekers het authentieke materiaal, waar Gaggenau bekend om staat, zelf ervaren. Naast het unieke karakter is Gaggenau een duurzaam merk, waar je jaren op kunt vertrouwen. Met uitstekende apparatuur,  details en  bijzondere maatwerk maken we onze ontwerpen zo onderscheidend. Ons statement is niet voor niets; ‘Het verschil is maatwerk’.

Exclusieve maatwerk keukens en interieur

Merken Gaggenau | Liebherr | Opera | Siemens | Miele | Neff

Facebook Gaggenau Studio Delden

Contact

Langestraat 39
7491 AA Delden