Edwin Excelleert: dé persoon die mensen echt verder helpt

Over Edwin Excelleert: dé persoon die mensen echt verder helpt

Edwin Excelleert is een belasting- & administratiekantoor in het centrum van Markelo. En dat is niet alleen voor zakelijke klanten en ondernemers. Integendeel: ook particulieren (iedereen dus) kunnen bij hem terecht.

Want hoe je het went of keert: altijd komen de jaarlijkse ‘moetjes’ terug. Zoals de aangifte inkomstenbelasting bijvoorbeeld. En dat is niet voor iedereen gesneden koek. Dat snapt Edwin maar al te goed: het is soms ook ingewikkeld.

Wat hij voor je kan doen: particulieren
Daarom helpt Edwin je graag met alle belastingvragen die op je pad komen – en dat zijn er vaak meer dan je denkt. En hij kan niet alleen je vragen beantwoorden; hij kan ook alles voor je regelen. Wel zo fijn. Zo loop je bijvoorbeeld nooit teruggaven of toeslagen mis (of erger: voorkom je dat je iets terug moet betalen!).

Kort gezegd, kan hij het volgende voor je doen:

  • aangifte(n) inkomstenbelasting indienen (zodat je altijd goed zit)
  • het aanvragen van verschillende toeslagen (zoals huur-, zorg- en kinderopvangtoeslag)
  • zorgen dat je voorlopige teruggave inkomstenbelasting klopt (wegens aftrek hypotheekrente/kosten)
  • advies geven op fiscaal gebied (antwoord op vragen als “kunnen we nog belasting besparen?”)
  • advies geven over ‘schenkingen’ en bijbehorende belastingen (er is meer mogelijk dan je denkt!)
  • het regelen van de aangifte(n) erfbelasting na overlijden (en dat wil je écht goed regelen…)

Edwin schreef aparte blogs over belasting(voordelen) op zijn website. Bijvoorbeeld ‘Van belasting naar bevrijding’, ‘Erfenis of ergernis’ en ‘Profiteren kun je leren’.

Wat hij voor je kan doen: zakelijk
Edwin is van mening dat ondernemers veel geld laten liggen doordat ze bepaalde belastingvoordelen niet kennen. Daarnaast betalen ze vaak onnodig veel geld aan (dure) accountantskantoren. Voorbeeld? Een jaarrekening, die rechtstreeks in de archiefkast belandt, hoeft echt geen duizenden euro’s te kosten.

Hetzelfde geldt voor financiële administratie, fiscale aangiften, loonadministratie en belastingadvies. Het zijn zaken die moeten, maar vaak (te lang) blijven liggen. En ook nog eens veel geld kosten. Maar hoe je het went of keert: de meeste zijn toch echt verplicht. Edwin Excelleert kan ondernemers hierbij perfect helpen. Tegen een aantrekkelijk tarief!

Kantoor aan huis: iedereen welkom!
Edwin snapt dat niet iedereen ‘zomaar’ overdag kan afspreken. Dus hoe fijn is het dat bijvoorbeeld dat je ’s avonds even langs kunt komen? Geen probleem!

Zijn kantoor aan huis is laagdrempelig, is vertrouwd en je bent altijd welkom. Of je nou een particulier bent of een zakelijke klant.

Hij helpt je graag!
Ben je nieuwsgierig naar Edwin Excelleert? Zijn contactgegevens staan hieronder.

Contact

Edwin Excelleert
Stationsstraat 14
7475 AM Markelo

www.edwin-ee.nl
edwin@edwin-ee.nl
06 53 70 86 20