Over Woonklaar.nl

Woonklaar.nl is onderdeel van Maris Kopersbegeleidingonder leiding van bouwkundig ingenieur, nieuwbouwadviseur en interieurstylist Mariska Luttikhedde. Zij ondersteunt al jaren diverse aannemers en projectontwikkelaars bij zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten en heeft in de loop der jaren al meer dan 2.000 kopers van nieuwbouwwoningen begeleid in het nieuwbouwproces. Mariska beschikt over veel bouwkundige praktijkervaring en geeft daarnaast financieel-economisch, juridisch en ruimtelijk advies.

Woonklaar.nl is ontstaan om kopers ook na de bouwkundige oplevering te ondersteunen. Als bouwkundig ingenieur zag Mariska veel problemen waar kopers van een nieuwbouwwoning herhalend tegenaan liepen en hoorde telkens dezelfde vragen waar kopers mee rondliepen en daarmee een groeiende behoefte in ondersteuning na oplevering: reden genoeg om daar wat aan te doen!

 

Wat kan ik met mijn team voor jou betekenen?

Voor, tijdens en na oplevering van jouw nieuwbouwwoning regelen en coördineren wij alle essentiële stappen aan de hand van een bewezen stappenplan. We zorgen ervoor dat alle werkzaamheden in een logische volgorde worden uitgevoerd, dat alles perfect op elkaar aansluit. We maken voor iedere fase een plan van aanpak. Zodat jij controle krijgt over het moment dat je kunt gaan verhuizen.

De bouw van een nieuwbouwwoning kan aanvoelen als een doolhof. Wanneer is de oplevering? Hoe lang duurt het afbouwtraject na oplevering nog en hoe lang moet ik dubbele woonlasten betalen?

Met onze hulp zit jij in no-time in een woning die Woonklaar is. En weet je altijd exact waar je aan toe bent qua planning én kosten (en dus ook of er nog een vakantie in zit). Wij maken keuzes maken makkelijk.

Liever toch zelf ook de handen uit de mouwen steken? Dat kan. Wij staan ook voor je klaar om een deel van de werkzaamheden uit handen te nemen.

 

Samenwerkingspartners

We werken uitsluitend samen met betrouwbare partners met expertise in hun eigen vakgebied. We versterken elkaar en leveren zo het allerbeste eindresultaat. Denk aan betrouwbare en creatieve leveranciers voor keuken, badkamer en toilet, maar ook aan professionele schildersbedrijven, maatwerkmeubelmakers en vloerenleggers.

 

Dit kunnen wij onder andere voor je doen:

–           Programma van Eisen
–           Bouwkundig tekenwerk
–           Interieurontwerp
–           Licht- en armaturenplan
–           Materialenplan
–           Kleuradvies
–           Bouwkundige opleverkeuring
–           Advies over de afbouw van jouw woning
–           Afbouw-planning + coördinatie ervan
–           Verhuisservice

Kortom: Wij ontzorgen jou in het proces van aankoop tot oplevering en zelfs daarna!

 

 

Contact

Grotestraat 11, Markelo