Over Stok ICT

Stok ICT is een bedrijf gevestigd in Markelo, wij leveren niet alleen aan het midden- en kleinbedrijf, maar we helpen ook particulieren met hun ICT problemen en vragen zodat ook uw thuissituatie zo optimaal mogelijk is!

Waarvoor kunt u bij Stok ICT terecht? We lichten hieronder drie zaken uit.

Internetaansluiting
Wanneer u een nieuw huis koopt, of wanneer u niet tevreden bent over uw huidige aanbod kunnen we samen opzoek gaan naar de beste provider voor uw woning of bedrijfspand. Samen kunnen we bekijken welke provider in ons ruime aanbod het beste bij u past. Wij werken onder andere samen met Solcon en Caiway en kunnen het proces van aanvraag tot installatie uit handen nemen.

Camerabeveiliging
Steeds meer bedrijven maar ook particulieren kiezen voor camerabeveiliging. Dit kan bij een al bestaande woning maar soms is het handig om tijdens de bouw van de woning al na te denken over de plek voor de kabels zodat deze op een mooie manier weggewerkt kunnen worden.

WiFi
WiFi is een belangrijke zaak tegenwoordig, we werken meer vanuit huis, ons sociale leven bevindt zich online. Natuurlijk wilt u dat dit goed geregeld is en dat u door uw hele huis verbinding heeft. Wanneer uw huis in aanbouw is kunt u net als bij de camerabeveiliging alvast nadenken over de verschillende mogelijkheden. Natuurlijk kunnen we ook bij bestaande bouw de kabels mooi wegwerken. Geen kabels in het zicht, maar wel een goede WiFi dekking!

Dit waren enkele highlights, heeft u andere vragen of vindt u het fijn dat we eens met u meedenken? Dat kan! Neem gerust contact met ons op.

Contact

Stok ICT
Veldstadsweg 3 | Markelo

www.stok-ict.nl
info@stok-ict.nl
0547 214 036