Over Overbeek Hoveniers

Overbeek Hoveniers staat bekend om z’n enthousiaste en bevlogen vakkrachten. Mensen die op het gebied van tuinaanleg en -onderhoud doorgaan tot het uiterste. Uit liefde voor het vak doen ze er alles aan om u als klant, tevreden te stellen. Ze onderscheiden zich door het leveren van keurig werk voor een eerlijke prijs. Kies Overbeek Hoveniers, daar kunt u op vertrouwen. 

Ontwerp, aanleg en onderhoud tuinen

Overbeek Hoveniers werkt voor zowel particulieren als bedrijven en overheden. U vindt in dit hoveniersbedrijf dé specialist als het gaat om ontwerp, aanleg en onderhoud van groen. Heeft u tuinplannen? Maak eerst eens een vrijblijvende afspraak met ons. We zijn creatief en denken graag met u mee.

Onze voordelen:
•    Wij creëren die tuin, precies zoals u dat wilt, passend bij de bebouwing en onderhoudsarm.
•    Uw tuin blijft mooi, elk seizoen. Zon of schaduw, al in het ontwerp zullen wij rekening houden met de eigenschappen van elke struik en plant.
•    Zeer ervaren hovenier voor particulieren maar ook voor bedrijven, instellingen en overheid. Voor kostenbesparing en kwaliteit, ook op lange termijn.
•    Flexibel qua inzet. Alleen iemand nodig om de heg te snoeien of voor (groot) onderhoud aan de tuin? Overbeek Hoveniers voert elke klus, van klein tot groot, met even veel zorg voor u uit.

Uw tuin snel klaar voor een eerlijke prijs.
Bij Overbeek Hoveniers bent u aan het beste adres voor tuinontwerp, aanleg en onderhoud van groen. De hoveniers werken met professioneel materieel. Dit maakt dat ze snel, nauwkeurig en goed werk leveren. Voor de voorjaars- en winterbeurten maar ook tijdens het wekelijks maaien van gazon, berm of park. Ervaar het zelf en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Contact

Nijhuisweg 2, 7475 NL Markelo