Greenpaints – De top in duurzame verf

Over Greenpaints – De top in duurzame verf

Ben je bezig met een duurzaam project of de bouw van een duurzame woning? En ben je op zoek naar de beste, mooiste en gezondste afwerking? Wij geven je graag een advies op maat of komen bij je langs om het project te bekijken of door te nemen. Wij zijn je partner in duurzame verf!

Waarom kiezen voor duurzame verf van Greenpaints?
We willen met “groene” verf de wereld mooier en duurzamer te maken. Dit sluit aan bij veranderingen in onze samenleving. Mensen gaan bewuster en gezonder leven en staan ​​dichter bij de natuur. Ons uitgebreide assortiment duurzame verf, natuurlijke verf en onze biobased en minerale verven en beitsen sluiten hier perfect op aan. Daarom hebben we bewust gekozen voor de groenste en meest duurzame oplossingen waarbij superieure prestaties en verantwoorde grondstoffen hand in hand gaan. Greenpaints is importeur van hoogwaardige Zwitserse verven van Böhme in de Benelux en dealer van Copperant, KEIMLacq/Fluxaf en Sherwin-Williams Exterior. Deze merken vullen elkaar aan, zodat we de beste invulling kunnen geven aan jullie project.

Wie kan bij ons terecht voor advies?
Op een persoonlijke manier het beste advies geven is een belangrijke kernwaarde binnen ons bedrijf. Daarnaast biedt Greenpaints duurzame en bijzondere producten aan tegen eerlijke prijzen, zoals producten tegen de vergeling en verkleuring van hout. Met onze rijke ervaring in verftechnologie en onze persoonlijke werkwijze zijn wij dan ook echte kennispartners. Wij adviseren naast particulieren veel architecten, schildersbedrijven, vastgoedbedrijven, bouwbedrijven, industriebouwers, interieurbouwers en meubelmakers. Wij gaan graag prettige en constructieve lange-termijn relaties met onze klanten aan.

Hoe kan ik verf bij Greenpaints aanschaffen?
Online gemak is niet meer weg te denken en wij besteden hier veel aandacht aan. Op onze website kunt je veel informatie en inspiratie vinden en downloaden. Onze duurzame verven koop je veilig, gemakkelijk en snel in onze complete en professionele webwinkel, of bij onze locatie in Enter. Voor het afhalen van bestellingen kun je terecht bij de Verfspot! in Markelo. Mocht je nog vragen hebben, dan helpen wij je uiteraard graag verder. Aarzel niet, bel ons of stel je vragen online via de chat.

Contact

Greenpaints
De Bleek 19b | 7475 DK Enter