Over Fotostudio Markelo

Fotostudio Markelo; gedreven fotografen met liefde voor het ambacht!
Onder de naam Fotostudio Markelo werken twee enthousiaste vakfotografen; Marian Waanders en Marjan Noteboom. In het centrum van Markelo aan het Kaasplein hebben zij in de voormalige Cobercofabriek, hun studioruimte ingericht. De fotografen richten zich met name op familie- portret-, dieren-, vastgoed- en interieurfotografie. Pasfoto’s volgens de officiële richtlijnen, zijn klaar terwijl u wacht. Voor unieke wens- en condoleancekaarten met een Maarkelse twist; Fotostudio Markelo.

Familiefotografie
Een fotosessie is een intiem moment en voor een groot aantal mensen voelt het zelfs ongemakkelijk. Als gevoelsmensen snappen we dit en we zorgen dan ook graag voor de juiste sfeer, waardoor jullie je snel vertrouwd voelen in onze prachtige studio of op een afgesproken locatie. Een familiefoto of een ander soort groepsfoto is een sieraad aan de muur en zorgt voor een mooie dierbare herinnering aan een specifiek moment in jullie leven.

Portretten
Voor een krachtig zakelijk portret tot geweldige, inspirerende portretfoto’s ben je bij Fotostudio Markelo aan het juiste adres. We maken hier gebruik van onze eigen professionele studioruimte of kunnen op locatie afspreken.

Wanddecoratie
Ben jij op zoek naar nieuwe wanddecoratie, een eyecather op die lege muur in de huiskamer? Wat dacht je van een foto op dibond, hout, plexiglas, canvas of een ChromaLuxe. Naast dat we je graag adviseren, bestellen we al onze foto producten in een gerenommeerd fotovaklab.

Fotobehang
Ons beeldmateriaal afgedrukt op hoge kwaliteit fotobehang afgestemd op het interieur van jullie woning. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren je graag over de vele opties, het beste behang materiaal voor jouw situatie en welke foto het meest geschikt is.

Interieurfotografie/vastgoed fotografie
Foto’s van vastgoed en interieur moeten direct je aandacht opeisen. Ze maken nieuwsgierig en zorgen voor de  juiste vertaling naar beeld mét oog voor detail. Niet mooier maken dan het is, maar eerlijke beelden die voldoen aan de werkelijkheid. Hierbij hebben we oog voor sprekende details en zijn we telkens op zoek naar de charme van de woning en of het interieur.

Pasfoto’s
Met de nieuwste apparatuur en software is het bij Fotostudio Markelo mogelijk om snel en vakkundig pasfoto’s te maken voor officiële documenten voor diverse landen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld paspoort, identiteitskaart, jachtakte, rijbewijs, visa en andere identiteitsdocumenten.

Loop gerust eens binnen bij onze fotostudio aan de Grotestraat 2 Unit A en sta versteld wat wij voor je kunnen betekenen.

Fotostudio Markelo
Grotestraat 2 UNIT A
7475 AX Markelo
06-50602431
www.fotostudiomarkelo.nl

Contact

Fotostudio Markelo
Grotestraat 2 - Unit A, 7475 AX Markelo