Over Bouwbedrijf Pinkert

Nieuwbouw en renovatie: Vakwerk van deze tijd

Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of verbouw:

Al sinds onze oprichting in 1995 staan wij voor degelijk vakmanschap en kwaliteit. Traditioneel als het gaat om vakmanschap en bouwen. Maar eigentijds in het bedenken en uitvoeren van uw woon- en werkwensen. Een nieuwbouw of renovatie doet u tenslotte niet elke dag. Dan moet u kunnen vertrouwen op een vakman die als ‘partner’ fungeert. Wij denken met u mee over de plannen en uitvoering daarvan, binnen het door u gestelde budget. En daarbinnen zijn er verrassend veel mogelijkheden. ┬áHet resultaat is altijd vakwerk van deze tijd. Of het nu gaat om het bouwen van een veranda, authentieke kapberg of stallenbouw.

Uw bouwpartner van nieuwbouw tot renovatie
Naast kwaliteit in werk, vinden wij kwaliteit in onze samenwerking met u net zo belangrijk. En dat merkt u al wanneer wij kennismaken. Een goede voorbereiding, zorgvuldig overleg en een duidelijke offerte. We werken samen met vaste, betrouwbare leveranciers en onderaannemers.

Heeft u plannen voor nieuwbouw, renovatie of verbouwen/of specifieke wensen? Wij denken graag met u mee over hoe u dit vorm kunt geven.

info@pinkert.nl

Contact

Ondernemersweg 5a