Over Berends & Slump

Bent u op zoek naar een woning of hebt u een woning op het oog en wilt u weten wat u kunt lenen? Financieel adviseur Chiel ter Haar helpt u graag met financieel advies op het gebied van hypotheken en verzekeringen in Markelo en de omgeving Hof van Twente!

U kunt altijd een vrijblijvende afspraak maken voor een oriënterend hypotheekgesprek. Dit kan bij u thuis of bij ons op kantoor. Berends & Slump heeft kantoren in Markelo, Harderwijk, Hattem en Twello.

Waarom Berends & Slump?
Onafhankelijk van hypotheekverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen;

Vergelijkt meer dan 25 hypotheekverstrekkers op rente en voorwaarden;

Persoonlijk advies, dat aansluit bij uw wensen;

We adviseren u, zoals we zelf ook geadviseerd willen worden;

Vrijblijvend oriënterend gesprek bij u thuis of bij ons op kantoor, ook ’s avonds als u dat beter uitkomt.

Goed geregeld!
Bankzaken, hypotheken en verzekeringen. Daarmee helpen we u graag bij Berends & Slump. En dat doen we op een ambitieuze manier: we kijken naar uw héle financiële situatie. Of die nu privé of zakelijk is. U krijgt een eigen adviseur die helemaal op de hoogte is van uw omstandigheden en wensen. Zo heeft u de zekerheid dat uw zaken goed geregeld zijn. En dat geeft een gerust gevoel.

Alleen uw belang telt
U krijgt bij ons controleerbaar onafhankelijk advies. Hoe dat kan? We laten ons niet belonen via provisies van aanbieders. U bepaalt zelf hoeveel service u wilt en daar betaalt u ons voor. Daardoor richten we ons maar op één ding: uw belang. Is het voor u bijvoorbeeld interessanter om uw auto níét all-risk te verzekeren? Dan zeggen we dat gewoon.

De hoogste kwaliteit
Al onze adviseurs hebben specialistische opleidingen voor hun vak gevolgd. En we verplichten onszelf via keurmerken om ons steeds bij te scholen. Daardoor kunnen we de beste oplossingen bedenken voor uw situatie.

Met persoonlijke betrokkenheid
‘Het Berends & Slump gevoel’ is eigenlijk voor al onze relaties herkenbaar. Waar het voor staat? We verdiepen ons graag in uw situatie, zijn gemakkelijk persoonlijk bereikbaar en reageren snel en effectief.

Altijd dichtbij
Met onze vestigingen in HattemHarderwijkMarkelo en Twello zijn we altijd bij u in de buurt. In Twello hebben we bovendien een filiaal van de RegioBank: een nuchtere buurtbank met veel persoonlijke aandacht, gevoel voor service en alle bankproducten in huis.

Contact

Goorseweg 27, 7475 BB Markelo