Over Atelier 007

Samen met en voor u een origineel, passend, uniek en authentiek [architectonisch en bouwkundig] maatwerk ontwerp maken; dat is onze missie!

Onze favoriete plannen zijn nieuwbouw woningen, landschappelijke villa’s en kleine en middelgrote utiliteitsgebouwen, transformaties en bijzondere verbouwingen van woningen en kantoren. Ook helpen we u graag bij een functiewijziging.
Ontwerpen maken we aan de hand van de wensen, mogelijkheden en budget.

Door middel van [3D]-schetsen van plattegronden, doorsnedes en gevels ontwerpen we voor u een schetsontwerp dat via 3d-visualisaties voor u een goed beeld geeft van uw bouwplannen. Ook maken we bouwkundige tekeningen voor een vergunningsaanvraag en bestektekeningen voor uitvoering van het bouwplan.

Samenwerking wordt gezocht met met verschillende disciplines, zoals overheden, adviseurs, constructeurs, installateurs, uitvoerende partijen en interieur-, tuin- en landschapsontwerpers.

Per 2022 werken we volledig volgens BIM (Building Information Model), dat is een uitgebreid 3D-model, ten gunste van diverse samenwerkingen en berekeningen.

Om samen met u het maximale resultaat te behalen blijven we indien gewenst betrokken en inzetbaar tijdens de uitvoering en realisatie, om tot en met de oplevering voor u de kwaliteit van het door u gewenste eindresultaat te bewaken.

Neem gerust contact op om een vrijblijvende afspraak te maken.

Atelier 007 ♡ architectuur

Contact

www.atelier007.nl